Producent
Cena
-
od
do
Czarna herbata jest najpopularniejszą odmianą herbaty na świecie i od 100 lat pozostaje najczęściej wybieranym dodatkiem do śniadań w Europie. Podczas produkcji herbaty czarne poddawane są procesowi fermentacji oraz oksydacji, dzięki czemu liście ciemnieją, a smak napoju jest mocny i wyrazisty.
Bliska współpraca z producentami i dostawcami herbat umożliwia nam otrzymywanie najnowszych danych dotyczących zbiorów i etapów produkcji. Czarne herbaty, przez nas oferowane zostały poddane restrykcyjnemu procesowi selekcji z poszanowaniem dla tradycyjnych metod produkcji. Dzięki czemu możemy zaoferować produkt najwyższej i powtarzalnej jakości.
Nasza kolekcja zawiera herbaty pochodzące rejonów Assam i Darjeeling w Indiach, herbaty cejlońskie ze Sri Lanki, jak również chińskie z prowincji Yunnan i Fujian (w której wymyślono proces fermentacji herbaty).
Odkryj naszą kolekcję czarnych herbat!